Hellooo we have delivered all commissions with personalised
Hellooo, we have delivered all commissions with personalised deadlines, pretty please check your inbox? Whereas the remaining ones, we are currently working on it. Might take a little while since we just got served with some verily urgent things to do IRL but we will never go past our own maximum time stipulation so kindly wait for it, belamours! 🤎🪶
Selamat siang Summer Tide izin tutup gerai sebentar
Selamat siang! Summer & Tide izin tutup gerai sebentar. Pengecualian untuk love letters, selalu buka kalau itu mah serius #hopelessromantic bisa ke contact person biasa. Enggak nyangka udah menyentuh hampir 3 digit list of customers during beberapa hari ini, takut workload-nya kelebihan dan malah nanti enggak maksimal brainstorming-nya. Tenang, kalau sudah kondusif nanti kembali buka, enggak lama-lama kok! Mungkin antara hari Senin atau Selasa. Semoga yang disemogakan tersemogakan, yah. Terima kasih banyaaaaaak yang sudah singgah minggu ini! 🤎🪶
Good morning Kita closed dulu sementara yaa untuk
La Pluma.
📜 Our tiny shop is accepting orders now, let us spoil your lungs by breathing ambrosial phrases down your throat as the daunting epiphany that lies within our palms pour out utopian scraps, splinters, distorted realities, and golden words into your intricately…
Good morning! Kita closed dulu sementara yaa untuk anime wordings, all forms that includes anime themed wordings yang masuk sebelum broadcast ini masih diterima kok. Lalu jenis commission yang lain tetap buka seperti biasa, never hesitate to pay a visit, thank youuu for your attention, belamours. ♥️
Oh ya untuk merayakan HUT RI yang ke
Oh ya, untuk merayakan HUT RI yang ke 76, ada promo kecil-kecilan khusus hari ini nih, hehe. Pembelian di atas IDR 45K otomatis dapat potongan harga sebesar IDR 10K (berlaku kelipatan) lho! Promo ini terhitung resmi dari saat broadcast terkirim hingga pukul 17:00 WIB! Yuk, sabi lah jajan literasi nan relevan. 🪶

Seperti biasa, untuk pengiriman format maupun pertanyaan, harap disampaikan hanya di @Chaudior, yah! Terima kasih banyak.
Little announcement We have been receiving shedloads of
Little announcement! We have been receiving shedloads of bulk orders for the past few days, but worry less, we will try our best, as usual with no pathetic verbosity 😙 to cramp everything in! Herewith we inform that purchases above IDR 100K after this broadcast will not be able to request a personalised deadline since we have to keep the progress steady due to the new express system. Anyway, happy Independence Day! We ardently hope that each of you linger in eternal zest. 🇮🇩
Our tiny shop is accepting orders now let
📜 Our tiny shop is accepting orders now, let us spoil your lungs by breathing ambrosial phrases down your throat as the daunting epiphany that lies within our palms pour out utopian scraps, splinters, distorted realities, and golden words into your intricately designed sorrows.

Ordering matters and any sort of queries shall be delivered through @Chaudior, hesitate not to pay a visit, belamours! [ SHORTCUT. ]
Hi belamours 39 Tis us La Pluma 39
La Pluma.
Hi, belamours! 'Tis us, La Pluma's prodigies, your Olympian-class (admit that) verses' managery announcing. Seeing that our grace-bleeding quills haven't been quiet used in prior batches, we are delighted (and proud-hearted) to bring out another opportunity…
Good morning, good people. Yes time is indeed an illusion so allow me to claim that it is still considered morning by now. Some results will be sent tonight, as usual, make sure to check your inbox later on. And we are accepting orders now, come pay a visit through @Chaudior, let the exceptional scribblers aid you like no others.
Mulai sekarang kami telah memutuskan untuk membuka akses
La Pluma: OPEN.
Mulai sekarang, kami telah memutuskan untuk membuka akses ke gerai tulis ala-ala ini SETIAP HARI kecuali memang ada hal krusial seperti kiamat dan sejenisnya. Namun, kami pun menguasai hak untuk menolak komisi apabila mustahil untuk dikerjakan, maupun permintaan…
Good morning, we are open today and more than ready to serve you! Anyway requesting your own deadline (not always available, ask first) and any sort of decorations are free of charge, just state it in your form. Oh, expect some results delivered by tonight. ♥️
TIDE Do send in your forms tapi gak
#TIDE: Do send in your forms tapi gak instant reply dulu sebentat ya, lagi gagging and probably so does Summer 🤪🤣😎🫀👅👀💪🏿
Mulai sekarang kami telah memutuskan untuk membuka akses
Mulai sekarang, kami telah memutuskan untuk membuka akses ke gerai tulis ala-ala ini SETIAP HARI kecuali memang ada hal krusial seperti kiamat dan sejenisnya. Namun, kami pun menguasai hak untuk menolak komisi apabila mustahil untuk dikerjakan, maupun permintaan yang jauh di luar kapasitas kami. Oleh karena itu, mohon kirimkan format pesanan sejelas mungkin agar meminimalisir antipati. Secara temporer untuk jangka waktu yang tidak diketahui, pengiriman format maupun pertanyaan, sila dikirimkan lewat akun @Chaudior, sebab bot kadang kelewat gendeng.

3649838

Каналов

177780938

Сообщений